SELMI & СТРАСТТА КЪМ ШОКОЛАДА
Има компании, които произвеждат и фирми, които създават и задават тенденции
Това са тези, които будят възхищение и са склонни да бъдат копирани, но въпреки това не крият своите тайни, защото докато пазарът ги настигне, вече са много напред.
Selmi не само създава технология, съобразена с клиента, но дори я прави удобна за потребителя. Това означава, че е практичен, гъвкав, лесен за използване, издръжлив и естетичен.
Това е блясъкът, който го отличава: като предоставя своите технологии и идеи на разположение на професионалисти в тази област, той създава и управлява пазара.
От шейсетте години Selmi е отправна точка за машини и оборудване за обработка на шоколад във всичките му форми: пралини, блокчета, трюфели, шоколадови закуски, шоколад от зърна до блокчета, шоколадови дражета, занаятчийски кремове за мазане и много други
Чисто новото седалище на компанията в Бра, което се простира на 20 000 квадратни метра, е място, което изразява колко силна и дълбоко вкоренена е „шоколадовата култура“ в нашата компания и каква страст оживява ръководството и целия персонал.
SELMI & СТРАСТТА КЪМ ШОКОЛАДА
Има компании, които произвеждат и фирми, които създават и задават тенденции
Това са тези, които будят възхищение и са склонни да бъдат копирани, но въпреки това не крият своите тайни, защото докато пазарът ги настигне, вече са много напред.
Selmi не само създава технология, съобразена с клиента, но дори я прави удобна за потребителя. Това означава, че е практичен, гъвкав, лесен за използване, издръжлив и естетичен.
Това е блясъкът, който го отличава: като предоставя своите технологии и идеи на разположение на професионалисти в тази област, той създава и управлява пазара.
От шейсетте години Selmi е отправна точка за машини и оборудване за обработка на шоколад във всичките му форми: пралини, блокчета, трюфели, шоколадови закуски, шоколад от зърна до блокчета, шоколадови дражета, занаятчийски кремове за мазане и много други
Чисто новото седалище на компанията в Бра, което се простира на 20 000 квадратни метра, е място, което изразява колко силна и дълбоко вкоренена е „шоколадовата култура“ в нашата компания и каква страст оживява ръководството и целия персонал.